+- +-
Say hello if visiting :) by Gecko
11 Jan 2023, 07:43:05 pm

Seti is down again by Mike
09 Aug 2017, 10:02:44 am

Some considerations regarding OpenCL MultiBeam app tuning from algorithm view by Raistmer
11 Dec 2016, 06:30:56 am

Loading APU to the limit: performance considerations by Mike
05 Nov 2016, 06:49:26 am

Better sleep on Windows - new round by Raistmer
26 Aug 2016, 02:02:31 pm

Author Topic: Uhh...did Lunatics just get hacked?  (Read 15532 times)

Offline msattler

  • Alpha Tester
  • Knight Templar
  • ***
  • Posts: 427
Uhh...did Lunatics just get hacked?
« on: 11 Jul 2012, 03:06:53 am »
Seeing some very strange graphics......

Meow?

Offline Josef W. Segur

  • Janitor o' the Board
  • Knight who says 'Ni!'
  • *****
  • Posts: 3112
Re: Uhh...did Lunatics just get hacked?
« Reply #1 on: 11 Jul 2012, 12:15:24 pm »
Seeing some very strange graphics......

Meow?

Anyone else seeing strangeness? As I normally don't show any more graphics than absolutely necessary I'm in no position to judge what's "normal".
                                       Joe

Offline msattler

  • Alpha Tester
  • Knight Templar
  • ***
  • Posts: 427
Re: Uhh...did Lunatics just get hacked?
« Reply #2 on: 11 Jul 2012, 12:21:28 pm »
There are 2 pirate skulls with swords on each side of the screen, as well as a couple of blue green pictures of an android playing a guitar......
That's the best way I can describe it.
They are on the home page and also when displaying a forum thread.

This just showed up last night when I got home from work and reloaded the page about 10 hours ago.
« Last Edit: 11 Jul 2012, 12:25:05 pm by msattler »

Offline arkayn

  • Janitor o' the Board
  • Knight who says 'Ni!'
  • *****
  • Posts: 1230
  • Aaaarrrrgggghhhh
    • My Little Place On The Internet
Re: Uhh...did Lunatics just get hacked?
« Reply #3 on: 11 Jul 2012, 12:51:33 pm »
I am not seeing that on my computer, but there are several things not quite right with the top of the screen.

Offline arkayn

  • Janitor o' the Board
  • Knight who says 'Ni!'
  • *****
  • Posts: 1230
  • Aaaarrrrgggghhhh
    • My Little Place On The Internet
Re: Uhh...did Lunatics just get hacked?
« Reply #4 on: 11 Jul 2012, 12:53:27 pm »
Now it looks fine again, except for the New AP task thread stretching some of the graphics.

Offline msattler

  • Alpha Tester
  • Knight Templar
  • ***
  • Posts: 427
Re: Uhh...did Lunatics just get hacked?
« Reply #5 on: 11 Jul 2012, 12:54:45 pm »
I am not seeing that on my computer, but there are several things not quite right with the top of the screen.
These thingys are at the sides, towards the top portion of the page, and are making the forum posts display in a narrower format in the middle than normal because they are taking up space on the sides.

Offline Mike

  • Alpha Tester
  • Knight who says 'Ni!'
  • ***
  • Posts: 2427
Re: Uhh...did Lunatics just get hacked?
« Reply #6 on: 11 Jul 2012, 12:56:40 pm »
I cant se anything unusual here.

screenshot ?

Offline msattler

  • Alpha Tester
  • Knight Templar
  • ***
  • Posts: 427
Re: Uhh...did Lunatics just get hacked?
« Reply #7 on: 11 Jul 2012, 12:58:36 pm »
I cant se anything unusual here.

screenshot ?
I can try it, how do you do a screenshot?

Offline msattler

  • Alpha Tester
  • Knight Templar
  • ***
  • Posts: 427
Re: Uhh...did Lunatics just get hacked?
« Reply #8 on: 11 Jul 2012, 01:12:48 pm »
Think I got it....let's try this.


Offline msattler

  • Alpha Tester
  • Knight Templar
  • ***
  • Posts: 427
Re: Uhh...did Lunatics just get hacked?
« Reply #9 on: 11 Jul 2012, 01:44:07 pm »
Hmmmm...
Let me work on this.
As I make this post, I have loaded the page on a different computer.
All looks normal here.

Scanning my daily driver with AVG right now.
That is 7, this is XP.
Both on Seamonkey browser.
This is an older version, my daily driver is on a beta version, but I was running that for a while with no ill effects.
This just started last night.

Offline msattler

  • Alpha Tester
  • Knight Templar
  • ***
  • Posts: 427
Re: Uhh...did Lunatics just get hacked?
« Reply #10 on: 11 Jul 2012, 01:58:10 pm »
AVG free scan found nothing, downgraded to the last approved version of Seamonkey.

Still looks like the screenshot.

Just tried Firefox on this same computer.
That works OK....Hmmmmmm.

Cleared the cookies for KWSN.  Still showed the hacked screen as guest and after logging in again.
« Last Edit: 11 Jul 2012, 02:00:37 pm by msattler »

Offline Richard Haselgrove

  • Messenger Pigeon
  • Knight who says 'Ni!'
  • *****
  • Posts: 2819
Re: Uhh...did Lunatics just get hacked?
« Reply #11 on: 11 Jul 2012, 02:11:28 pm »
The graphics are the avatar images for users corsair and Fredericx51 - no need to suspect any external influence there, just a rendering problem.

My left-hand 'Recent Topics' navigation box is currently stretched by an over-length (and non-wrappable) thread title for message 49099, but is otherwise normal.

I suggest you try clearing your browser image cache, and see what it looks like then.

Offline msattler

  • Alpha Tester
  • Knight Templar
  • ***
  • Posts: 427
Re: Uhh...did Lunatics just get hacked?
« Reply #12 on: 11 Jul 2012, 02:15:09 pm »
Thank you, Richard.
That at least puts my mind at ease.
Could have been something the beta browser did.

I have to run off to work in just a few minutes, but I'll try to clear it up when I get home tonight.
Thanks again very much!!!

Mark

Offline Richard Haselgrove

  • Messenger Pigeon
  • Knight who says 'Ni!'
  • *****
  • Posts: 2819
Re: Uhh...did Lunatics just get hacked?
« Reply #13 on: 11 Jul 2012, 02:25:24 pm »
From the screenshot, it looks as if these two graphics have got corrupted in the image cache.


http://lunatics.kwsn.net/Themes/lunatics/images/topleft.png


http://lunatics.kwsn.net/Themes/lunatics/images/blockleftbg.png

If things are working normally, you should see two sections of the normal 'pipework' from the Lunatics theme above: if the images are corrupted, you'll probably see the two avatars again.

Offline msattler

  • Alpha Tester
  • Knight Templar
  • ***
  • Posts: 427
Re: Uhh...did Lunatics just get hacked?
« Reply #14 on: 12 Jul 2012, 03:10:00 am »
Cleared the browser cache and all is back to normal again....
Don't think I ever saw something that crazy happen before.

Thank you once again, Richard.

 

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?
Members
Total Members: 97
Latest: ToeBee
New This Month: 0
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 59559
Total Topics: 1672
Most Online Today: 19
Most Online Ever: 983
(20 Jan 2020, 03:17:55 pm)
Users Online
Members: 0
Guests: 16
Total: 16
Powered by EzPortal