+- +-
Say hello if visiting :) by Gecko
11 Jan 2023, 07:43:05 pm

Seti is down again by Mike
09 Aug 2017, 10:02:44 am

Some considerations regarding OpenCL MultiBeam app tuning from algorithm view by Raistmer
11 Dec 2016, 06:30:56 am

Loading APU to the limit: performance considerations by Mike
05 Nov 2016, 06:49:26 am

Better sleep on Windows - new round by Raistmer
26 Aug 2016, 02:02:31 pm

Author Topic: Currupted workunit?  (Read 14719 times)

Offline sunu

  • Alpha Tester
  • Knight who says 'Ni!'
  • ***
  • Posts: 771
Currupted workunit?
« on: 16 Jun 2011, 03:05:23 pm »
I have an astropulse workunit stuck at downloading. Not even directly

http://setiathome.berkeley.edu/sah/download_fanout/37/ap_27fe11af_B1_P0_00115_20110615_25801.wu

can be downloaded. What are the options? Abort?

Offline arkayn

  • Janitor o' the Board
  • Knight who says 'Ni!'
  • *****
  • Posts: 1230
  • Aaaarrrrgggghhhh
    • My Little Place On The Internet
Re: Currupted workunit?
« Reply #1 on: 16 Jun 2011, 03:14:03 pm »

Offline sunu

  • Alpha Tester
  • Knight who says 'Ni!'
  • ***
  • Posts: 771
Re: Currupted workunit?
« Reply #2 on: 16 Jun 2011, 03:16:43 pm »
Lol, it stops at the same spot, around 3.5MB

Offline arkayn

  • Janitor o' the Board
  • Knight who says 'Ni!'
  • *****
  • Posts: 1230
  • Aaaarrrrgggghhhh
    • My Little Place On The Internet
Re: Currupted workunit?
« Reply #3 on: 16 Jun 2011, 03:21:00 pm »
Buggy internet connection maybe, try the unified installer and see if it will complete.

Offline sunu

  • Alpha Tester
  • Knight who says 'Ni!'
  • ***
  • Posts: 771
Re: Currupted workunit?
« Reply #4 on: 16 Jun 2011, 03:29:42 pm »
Everything downloads. Boinc downloads new workunits as we speak. It's just this. There is something in there that somehow stops the download at about the 3.5 MB mark.

Offline arkayn

  • Janitor o' the Board
  • Knight who says 'Ni!'
  • *****
  • Posts: 1230
  • Aaaarrrrgggghhhh
    • My Little Place On The Internet
Re: Currupted workunit?
« Reply #5 on: 16 Jun 2011, 03:42:41 pm »
Okay, how about this one then....
http://www.arkayn.us/seti/test.iso.zip

Offline sunu

  • Alpha Tester
  • Knight who says 'Ni!'
  • ***
  • Posts: 771
Re: Currupted workunit?
« Reply #6 on: 16 Jun 2011, 04:01:47 pm »
Yes it downloads ok.

I took another road. I downloaded the workunit with my phone and sent it with bluetooth to my PC.

Offline arkayn

  • Janitor o' the Board
  • Knight who says 'Ni!'
  • *****
  • Posts: 1230
  • Aaaarrrrgggghhhh
    • My Little Place On The Internet
Re: Currupted workunit?
« Reply #7 on: 16 Jun 2011, 04:25:41 pm »
The test is the wu as well. I just iso'd it and then zipped it as well.

Offline sunu

  • Alpha Tester
  • Knight who says 'Ni!'
  • ***
  • Posts: 771
Re: Currupted workunit?
« Reply #8 on: 16 Jun 2011, 04:29:46 pm »
I thought about the same. If the phone trick didn't work, I was going to ask you to zip the workunit to see if I could bypass that sticky point.

 

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?
Members
Total Members: 97
Latest: ToeBee
New This Month: 0
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 59559
Total Topics: 1672
Most Online Today: 34
Most Online Ever: 983
(20 Jan 2020, 03:17:55 pm)
Users Online
Members: 0
Guests: 28
Total: 28
Powered by EzPortal